vineri, 30 iulie 2010

Culoarea,vorbeşte despre tine.


Chiar dacă uneori ne este greu şi să la observăm,culorile fac parte din viaţa noastră,ele oferă situaţiilor din viaţă însuşirile lor,dupa cum spune şi celebrul scriitor Vasile Ghica:” În iubire finalul stabileşte culoarea amintirilor.”Într-o lume atât de gri,avem nevoie de culori şi nu este doar părerea oamenilor de ştiinţă.Ele ne mişcă sufletul în numeroase ocazii şi,mai mult chiar,ne pot ajuta să ne vindecăm.Culorile sunt pretutindeni,aşa că fă-le loc în viaţa ta şi acordă-le importanţa cuvenită. Dimineaţa,în grabă,eşti tentată să iei din şifonier prima haină care.ţi sare în ochi.Culoarea aleasă spune multe despre tine şi,mai mult,transmite un mesaj către cei de lângă tine.Aşadar,află ce spun culorile şi transmite exact ceea ce îţi doreşti. ROŞU,putere şi încredere Cine poartă această culoare este spontan,curajos,plin de energie,cu voinţă puternică.Prea mult roşu în schimb exprimpă un temperament violent. ROZ,prietenie Culoarea transmite compasiune,prietenie,vivacitate.Purtat la o vârstă matură,rozul vorbeşte despre dorinţa femeii de a se bucura de viaţă. VERDE,educaţie şi naturaleţe Persoanele care preferă această culoare sunt contemplative,romantice,iubitoare de natură,se adaptează schimbărilor. ALBASTRU,linişte şi calm Cei care poartă haine albastre sunt persoane în care puteţi avea încredere.Sunt sincere,afectuoase,loiale,diplomate,prudente şi creative.Este culoarea celor care vor să schimbe,care luptă să se perfectioneze. GRI şi NEGRU,invizibilitate Cu toate că atât griul,cât şi negrul sunt culori de bază în lumea modei,ele evocă singurătatea,independenţa,neimplicarea,detaşarea. ORANJ,energie şi creativitate Portocaliul este cel mai bun stimulent emoţional şi îndepărteayă inhibiţiile.Tocmai de aceea persoanele care preferă această culoare sunt entuziaste,energice,sociabile,leagă multe prietenii şi comunică foarte mult. ALB,noi începuturi Este culoarea preferată a celor care ştiu să iasă din situaţii limită,care ştiu să.şi aleagă prietenii,a celor diplomaţi şi cu tărie de caracter.Albul semnifică puritate,castitate,curăţenie,inocenţă. GALBEN,veselie şi fericire Culoarea celor oportunişti,a oamenilor de încredere.Persoanele care o preferă se remarcă prin înţelepciune şi spirit practic.Culoarea trădează puţină timiditate,dar şi prietenie şi ajutor. VIOLET,unică şi specială Este culoarea celor care nu doresc să treacă neobservaţi,a celor care se simt unici,speciali şi au un mesaj de transmis.A celor puternici mental,corecţi şi creativi. MARO,forţă şi realism Fiind o culoare de pământ,naturală,persoanele care o preferă denotă forţă,încredere în sine,sunt pragmatice,cu picioarele pe pământ.

Ce parfum ţi se potriveşte?

Ce crezi? Parfumult tău ţi se potriveşte cu firea şi înfăţişarea ta?

1.Care e ultimul gest nebunesc pe care l-ai făcut?

a.Un weekend la munte,planificat în ultimul minut.

b.O pereche de pantofi,după lungi ore de căutare.

c.O declaraţie de dragoste adresată alesului inimii.

d.O după-amiază întreaga petrecută în bucătărie,ca să pregăteşti cina pentru cei mai buni priteni sau familie.

2.În trusa de cosmetice ai mereu?

a.o cremă de zi,nu se poate fără ea!

b.un rimel pentru o privire seducătoare.

c.un fond de ten.Este necesar pentru un look natural.

d.Un ruj de buze în culoarea preferată.

3.Cel mai bine te simţi:

a.într-o livadă înflorită.

b.la malul mării.

c. într-o cofetărie.

d. într-o pădure.

4.În dragoste,mai presus de orice,eşti:

a.prea exigent

b.prea independentă

c.prea romanţioasă

d.prea relaxată

5.Pantofii cate nu-ţi lipsesc din garderobă în acest sezon sunt:

a.sandalele romane

b.pantofii decupaţi în faţă

c.balerinii

d.pantofii cu franjuri.

6.În ceea ce priveşte aranjatul părului,eşti adepta:

a.coafurilor cu un aspect uşor neglijent,dar totodată stilate.

b.părului scurt,practic şi mereu impecabil.

c.părului lung,în onduleuri romantice .

d.părului drept,fin şi foarte mătăsos.

7.Buchetul de flori ideal ar fi:

a.lalele colorate

b.orhidee delicate

c.trandafiri regali.

d.bujori mari.

REZULTATE:

Majotitatea a

Stilul tău este modern

· Familia de parfumuri:florale,citrice,ciprate cu note lemnoase.

· Arome potrivite:iris,violetă,iasomie,mandarine,flori de cireş,lavandă,portocală,grepfrut.

· Îţi place ca pielea ta să fie:proaspătă.

· Pentru tine,parfumul:este un fel de a doua piele

· Parfumul ideal:L’Eau Dznamisante,de la Clarins.Tendre Jasmin,da le Zves Rocher.

Majoritatea b

Stilul tău este romantic şi misterios

· Familia de parfumuri:lemnoase cu note de ambră.

· Arome potrivite:ambră,vanilie,patchouli,trandafiri,iasomie,chimen,cimbru.

· Îţi place ca pielea ta să fie:senzuală

· Pentru tine,parfumul:este puternic şi sălbatic,ca şi personelitatea ta.

· Parfumul ideal:Poison,de la Dior.Amber Elixir,de la Oriflame.

Majoritatea c

Stilul tău este romantic şi visător

· Familia de parfumuri:florale,cu apă de trandafiri,sau dulci,cu aromă de vanilie.

· Arome potrivite:fructe de pădure,vanilie,trandafiri,iasomie,mosc,violete,orhidee,cocos.

· Îţi place ca pielea ta să fie:dulce.

· Pentru tine,parfumul:te învăluie cu delicateţe.

· Parfumul ideal:Lolita Lempicka.Far Away,de la Avon.

Majoritatea d

Stilul tău este actual şi feminin

· Familia de parfumuri:oriental-lemnoase

· Arome potrivite:parfumuri lemnoase exotice,cele cu santal,cu note puternic vegetale.

· Îţi place ca pielea ta să fie:catifelată şi luminoasă.

· Pentru tine,parfumul:este o armă de seducţie.

· Parfumul ideal:L’Air du Temps,de la Nina Ricci.Aromadisiac,de la Avon.

miercuri, 28 iulie 2010

Cum alegi lacul de unghii potrivit?





Lacul de unghii trebuie ales cu grijă,ca să-ţi completeze ţinuta şi să se potrivească cu stilul tău.Iată de ce trebuie să ţii cont în această alegere.

Mată,sidefată sau lucioasă?

Oja sidefată este potrivită vara,când ai pielea bronzată,dar poate completa cu succes şi o ţinută de seară purtată în anotimpul rece.Trebuie folosită însă ocazional,pentru că,în timp,afectează textura naturală a unghiilor.Pentru utilizarea zilnică, e bine să alegi ojă cu textura mată,mai ales împreună cu un machiaj discret şi natural.Oja lucioasă adaugă un plus de rafinament oricărei ţinute,şi se potriveşte cel mai bine ţinutelor feminine,sexy sau romantice.

Oja neagră

Este foarte modern,dacă o aplici pe unghii scurte,de formă pătrată.Nu purta însă haine maro sau bleumarin dacă alegi o astfel de ojă.


Pasteluri,pentru o ţinută elegantă

Lacul de unghii cu textură transparent sau lăptoasă,în nuanţe natural de roz,crem sau bej,îţi dă o alură elegantă,indifferent la ce ţinută îl porţi.Este o alegere discretă,atât pentru o ţinută de zi,cât şi pentru una de seară şi,în plus,un stfel de lac rămâne mai mult timp pe unghii.Poţi opta pentru un lac de unghii pastelat indiferent de lungimea unghiilor,dar cel mai frumos se vede pe cele de lungime medie.

Roşu intens,variant feminină

Unghiile de un roşu intens sunt simbolul absolute al feminităţii.Oja de culoare roşie este potrivită mai ales pentru seară şi se asortează parfect cu un ruj de buze lucios sau în aceeşi nuanţă de roşu.Dacă nuanţa rujului este diferită de cea a ojei,efectul va fi artificial şi neplăcut.Poţi purta unghiile roşii atât la clasica rochie neagră,cât şi la orice ţinută uni.

Culorile închise,perfecte seara

Dacă vrei să atragi atenţia asupra mâinilor,optează pentru culori închise,intense,cum ar fi maro (ciocolată),violet,bleumarin sau mov (culoarea prunei).O astfel de ojă se potriveşte perfect la unghiile scurte şi la un machiaj intens al ochilor.Dacă ai tenul închis,e mai bines ă eviţi nuanţele de violet.Optează în schimb pentru tonuri reci de alb sau gri.Poartă astfel de nuanţe seara, la o ţinută strălucitoare,pentru o apariţie de ţinut minte.

Lacul,soluţie de zi

Manichiura franţuzeascăeste foarte elegantă,simplă şi se potriveşte oricărei ţinute.Poate fi o bună alegere:creează efectul optic de alungire a unghiilor.E drept că ai nevoie de mai mult timp pentru a realiza acest model,dar efectul va fi sofisticat,foarte reuşit.Indiferent de stilul tău vestimentar, ai de unde allege,deoarece există o multitudine de variante şi culori pentru manichiura franţuzească.

SFAT:Înainte de aplicarea ojei ,foloseşte un lac protector.

Gândesc,deci exist


Nu sunt genul de persoană care să spună prea multe despre ea,de aceea în interiorul meu se creează adesea un mare uragan,care se linişteşte uşor şi până la urmă dispare până la o “data viitoare”când iarăşi mă frământă cine ştie ce.O voce interioară controlează zi de zi mişcările şi gândurile mele.Dacă ar fi să ascult tot ce`mi dictează subconştientul ar trebui să traiesc vreo 4 sau 5 vieţi paralele.Voci diferite,care zic la rândul lor lucruri total diferite şi în acelaşi timp lipsite de sens.Eu vorbesc în somn,nu ştiu dacă acesta este nu lucru bun sau rău,dacă ţine de probleme de sănătate sau pur şi simplu este singura mea metodă de a mi vărsa “of`ul”.De obicei vorbesc în somn mult,prea mult..însă nimeni nu poate desluşi ceea ce vreau să zic,pentru că nu am o coerenţa în exprimarea gândurilor.Tot ceea ce spun e total lipsit de sens,iar ideile nu se leagă.De puţine ori îmi mai amintesc dimineaţa ce s`a întâmplat sau ce am spus,însă într`un moment asemănător sau care are şi o foarte mică dar existentă legătură cu cel din vis îmi amintesc exact ce am spus şi făcut,înţeleg atunci care a fost problema sau problemele care au declanşat acel foarte interesant discurs nocturn.Poate cineva va spune că sunt nebună,nu am negat niciodată acest lucru,sunt nebună în nebunia mea.Recunosc că neputinţa care se naşte după imediata dorinţă de a face ceva,mă transformă în ceea ce numesc unii..nebun.Ca şi orice alt om gândesc,însă tocmai gândirea este cea care mă conduce uşor spre demenţă.Gândesc,visez,ascult,cuget..nimic special ceea ce mă face specială este puterea de a pune cap la cap toate acestea şi a ajunge la ceva concret.Însuşi această deplinătate creată în urma tuturor activităţilor este cea care mă scoate din tipare,pentru că este singura cale de a înţelege. Citesc încă odata tot ce am scris şi nu ştiu dacă cineva va înţelege…sunt eu cu mine..

De ce nu dispare lumea când închidem ochii?


Câţi dintre noi,aflaţi într`o situaţie grea sau poate puşi în faţa unei încercări grele,nu ne dorim să închidem ochii şi totul să dispară? Oare chiar e posibil acest lucru?

Când închidem ochii nu mai vedem lumea,însa ea continuă să existe după pleopalele noastre pe care le tregem ca pe nişte jaluzele penrtu a eveda măcar pentru câteva momente din rutina zilnică..pentru a intra în propria lume,unde şi cea mai dificilă încercare poate fi trecută..Ei bine..probabil fiecare dintre noi avem propria lume..ne`am născut sub lumina propriei stele şi am evoluat cu ajutorul propriilor forţe. Lumea aceasta ne`o construim cu ajutorul viselor.Cu toţii avem vise,dorinţe,care la un moment dat ajung idealuri,ţeluri.Ceva imposibil de realizat în lumea reală poate deveni un lucru banal în aceea a viselor,a dorinţelor împlinite.Visele sunt vise,ştiu!Nu trebuie să ne lăsăm cuprinşi de visare, însa în momentele dificile nu există cale mai uşoară decât să visezi..iluzia creeată de vise ne oferă elanul necesar pentru a înfrunta realitatea aşa cum este ea şi pentru a ne colora uşor viaţa..

Există nenumăraţi oameni care ne spun..”renunţă la vise,vezi realitatea..nu mai fi copil!”Să ne înţelegem..a visa nu înseamnă a te desprinde total de lumea reală..înseamnă doar un mic refugiu..atât de necesar nouă şi atât de uşor de găsit.De ce să fugim de noi…de dorinţele arzătoare de a învinge şi de singurul loc care ne dă speranţa şi încrederea necesară reuşitei.

Nu contează cât de copil o să par sau dacă ce zic eu acum e doar o simplă naivitate.. Însă,prefer să rămân la fel de imatură decât să fiu doar o fiinţă frustrată,care a uitat demult să zâmbească şi pentru care şi cel mai simplu lucru devine imposibil..

Aşadar,lumea dispare doar când vrem noi să dispară.Nu există nimic mai plăcut decât să închidem ochii,să uităm de toate neplăcerile şi să dăm frâu liber imaginaţiei…